Snuffelmiddag

Maak kennis met het Newmancollege en bezoek onze snuffelmiddagen.

We vinden het heel belangrijk dat je, voordat je echt op het Newman begint, al een aantal keer hebt kennis gemaakt met onze school. Op deze manier voel je je in het nieuwe schooljaar nog sneller thuis. Ook als je nog twijfelt of het Newman de juiste school voor je is ben je van harte welkom. Je krijgt tijdens deze middag de kans om 2 proeflesjes te volgen en de sfeer op onze school te proeven. 

Op het Newmancollege kennen we de snuffelmiddag. Een middag waar je twee proeflessen kan volgen.

De snuffelmiddagen worden gehouden op:

  • woensdagmiddag 31 januari (15.00 uur)
  • woensdagmiddag 21 februari (15.00 uur)

Je ontvangt vooraf per mail de praktische informatie. 

Zit je in groep 6 of 7? Dan willen we je vragen om nog even een jaartje te wachten. Volgend schooljaar ben je van harte welkom op onze snuffelmiddag! 

Programma

We ontvangen je graag om 14.45 uur. Indien mogelijk kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Afzetten met de auto kan aan de straat of op het terrein. Let op! Het kan erg druk zijn.

Voor kinderen die samen reizen is het geen probleem om binnen het andere tijdslot aan te komen. Aan ouder(s)/verzorger(s) de vraag om buiten te wachten en niet in het gebouw. Bij binnenkomst ontvang je een briefje met de schoolvakken die jij gekozen hebt.

15.05 uur - Aanvang proefles 1
15.40 uur - Pauze en wisselen
15.55 uur - Aanvang proefles 2
16.30 uur - Eind van de snuffelmiddag. Ophalen kan vanaf 16.30 uur.

Voor wat te drinken wordt gezorgd. Bij het ophalen met de auto is het handig om een ophaalpunt af te spreken in verband met drukte aan de poort.

Schrijf je hier in voor de snuffelmiddag

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Van maandag tot en met vrijdag kun je ons bellen op 076-5810450 of mail ons op secretariaat@newmancollege.nl.