Kies jij voor het Newmancollege?

Zit je in groep 8, of misschien nog wel in groep 7, en kijk je al uit naar een gezellige middelbare school?

Ben jij klaar voor de overstap naar het voortgezet onderwijs? Spannend, maar vooral ook leuk! Misschien ben je al eens op het Newmancollege komen kijken: op een open dag of met je klas van de basisschool.

Naar de brugklas

Je zit in groep 7 of 8 en je hebt een belangrijke keuze te maken: een nieuwe school voor middelbaar onderwijs. Voordat je aan je eerste schooldag op het middelbaar onderwijs gaat beginnen, heb je waarschijnlijk al goed rond gekeken. Je hebt scholen bezocht met je klas of tijdens de open dagen. Je hebt websites bekeken en je hebt een bezoek gebracht aan de centrale voorlichting. Spannend allemaal!

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt meld je je aan op die school. Daarna maak je al snel kennis met jouw nieuwe klasgenoten en jouw mentor. En met nog veel meer mensen die je op deze school gaat tegenkomen. Op onze school starten met de introductiedagen in de eerste schoolweek. Zo leer je elkaar snel wat beter kennen. En dan starten de lessen. Wij weten zeker dat je snel wegwijs bent in ons gebouw.

Klik hier om onze brochure te lezen.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Newmancollege of wil je je graag aanmelden voor onze school? Klik snel op de klikblokken voor meer informatie.

Aanmelden

Hier lees je alles over aanmelden voor het Newmancollege

Virtuele tour

Loop virtueel door ons gebouw.

Typisch Newmancollege

Kom hier meer te weten over ons onderwijs.

Digitale informatieavond op YouTube!

Kijk hier de digitale informatieavond terug.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Voor al je vragen over de school en hoe je kan aanmelden neem je contact op met dhr. Koevoets (afdelingsleider brugklas).