Kies jij voor het Newmancollege?

Zit je in groep 8, of misschien nog wel in groep 7, en kijk je al uit naar een gezellige middelbare school?

Ben jij klaar voor de overstap naar het voortgezet onderwijs? Spannend, maar vooral ook leuk! Misschien ben je al eens op het Newmancollege komen kijken: op een open dag of met je klas van de basisschool.

Naar de brugklas

Je zit in groep 7 of 8 en je hebt een belangrijke keuze te maken: een nieuwe school voor middelbaar onderwijs. Voordat je aan je eerste schooldag op het middelbaar onderwijs gaat beginnen, heb je waarschijnlijk al goed rond gekeken. Je hebt scholen bezocht met je klas of tijdens de open dagen. Je hebt websites bekeken en je hebt een bezoek gebracht aan de centrale voorlichting. Spannend allemaal!

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt meld je je aan op die school. Daarna maak je al snel kennis met jouw nieuwe klasgenoten en jouw mentor. En met nog veel meer mensen die je op deze school gaat tegenkomen. Op onze school starten met de introductiedagen in de eerste schoolweek. Zo leer je elkaar snel wat beter kennen. En dan starten de lessen. Wij weten zeker dat je snel wegwijs bent in ons gebouw.

Klik hier om onze brochure te lezen.

Meer weten over ons onderwijs en wat typisch Newmancollege is? Klik op de link.

Typisch Newmancollege

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het Newmancollege of wil je je graag aanmelden voor onze school? Klik snel op de klikblokken voor meer informatie. En voor je juf of meester van groep 8: elke vrijdagochtend ontvangen we een basisschool in de periode van 8 oktober tot en met 1 maart.

Onze open dag is op 12 februari 2022. Kom je langs? 

Digitale voorlichtingsavond op YouTube!

Kijk en luister mee naar onze livestream op 20 oktober. We vertellen je alles over onze school.

Snuffelmiddag

Volg twee proeflessen en maak kennis met onze school. Kom naar onze snuffelmiddag op 19 januari of 23 februari.

Technasium doe-middag

Op 2 februari of 23 februari kun je kennis maken met het technasium.

Aanmelden

Hier lees je alles over aanmelden voor het Newmancollege

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Voor al je vragen over de school en hoe je kan aanmelden neem je contact op met dhr. Koevoets (afdelingsleider brugklas).