Toetsen en examens

Op onze school maken we minder toetsen. We volgen je ontwikkeling aan de hand van summatieve toetsen en formatieve evaluatie. 

Meer weten? Lees het toetsbeleid van de school. Op deze pagina vind je ook een link naar de interne pagina voor leerlingen over toetsing en examinering.

Programma van toetsing en afsluiting

Het programma van toetsing en afsluiting (PTA) geeft een overzicht van alle schoolexamentoetsen die worden afgenomen in aanloop naar het examen. 

Het examenreglement geeft informatie over de regels en gang van zaken die van toepassing zijn bij het eindexamen.

Klik hieronder om deze documenten in te zien. Je moet ingelogd zijn op je Newmanaccount om de link te kunnen gebruiken.

Op het Newman - PTA en CSE

Verhindering bij toetsing

Verhinderd bij toetsing? KLIK HIER voor het afwezigheidsformulier.

Examentraining

Examentraining in de buurt:
Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden op de locatie Graaf Engelbrecht en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.
 
Direct inschrijven:
Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/newmancollege. Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.
 
Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.

Programma van toetsing Brugklas

KLIK HIER om het Programma van Toetsing Onderbouw (PTO brugklas) in te zien.