Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

WinterChills Kielegat

9 februari 2021

Dit jaar geen Carnavalsfeesten in het Kielegat maar in de voorjaarsvakantie zijn er wel ‘Winterchills’ voor kinderen en jongeren.

Na SummerviBes afgelopen zomer, en Winterchills in de kerstvakantie, organiseren Breda Actief, Nieuwe Veste, Surplus, Grote Broer en Zus en de gemeente weer een week vol activiteiten voor de jeugd. Zo wordt de lockdown iets minder saai. Vijf dagen lang, van maandag 15 tot en met vrijdag 19 februari, is er een gevarieerd programma vol sport- en spelactiviteiten voor de jeugd tussen 6 en 18 jaar oud.


Activiteiten Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar worden in de voorjaarsvakantie verschillende gratis online en offline-activiteiten georganiseerd. Zo organiseren NAC Breda, mCon Esports en Breda University (BAas) met Breda Actief e-sports toernooien speciaal voor Bredase jongeren. Ook is er een NAC-fundag, kickboksen, urban sports, DJ school en nog meer sport en spel.
Alle activiteiten zijn uiteraard Coronaproof.


Het volledige programma is te vinden op Winterchills. Daar kunnen kinderen en jongeren zich ook inschrijven voor de activiteiten. Dat kan vanaf 4 februari.


Breda, 5 februari 2021


Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met persvoorlichting gemeente Breda, telefoon (076) 529 3015, persvoorlichting@breda.nl

Meer nieuwsberichten

Klik hieronder op het bericht om verder te lezen.

Drie weken lang SummerviBes-events in Breda

8 juli 2021

Geslaagd!

10 juni 2021

Newmancollege wint Jeugd en Politiek

26 mei 2021

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Van maandag tot en met vrijdag kun je ons bellen op 076-5810450 of mail ons op secretariaat@newmancollege.nl.