Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

286 aanmeldingen: de lotingsuitslag

15 maart 2021

Wij hebben de ouders van leerlingen die helaas niet zijn ingeloot op het Newmancollege inmiddels telefonisch gesproken. Alle overige aangemelde leerlingen voor onze brugklas zijn ingeloot.

In dit bijzondere jaar hebben weer veel kinderen uit groep 8 de weg naar het Newmancollege gevonden.

We hebben in totaal 286 aanmeldingen mogen ontvangen. Erg leuk natuurlijk, maar dit aantal betekent ook dat we genoodzaakt zijn te moeten loten. De lotingsgrens voor het Newmancollege staat op 270 leerlingen.

 

Geen loting voor technasium

Ben je ingeschreven voor het technasium? Dan val je buiten de loting. We hebben in totaal 112 leerlingen uit groep 8 die zich hebben ingeschreven voor het Newmancollege met technasium. Deze leerlingen kunnen we plaatsen in 4 klassen voor technasium.

Wel loting reguliere stroom

Voor de reguliere stroom mavo, havo en vwo van het Newmancollege hebben zich 174 leerlingen ingeschreven. Een halve klas te veel en daarmee moeten we helaas 15 leerlingen uitloten. Leerlingen uit groep 8 die een broer of zus al op het Newmancollege hebben, worden uitgesloten van de loting. We houden bij de loting geen rekening met het niveau waar je voor ingeschreven bent. Iedereen evenveel kans!

Duimen

Fijn dat er veel leerlingen uit groep 8 de weg naar het Newmancollege hebben gevonden. Jammer dat we leerlingen moeten teleurstellen straks... Op 24 maart wordt de loting door de notaris uitgevoerd. Op 26 maart krijg je bericht als je uitgeloot bent. Duimen op een goede afloop!

Meer nieuwsberichten

Klik hieronder op het bericht om verder te lezen.

Jeugd en politiek

21 mei 2022

Geen loting: 282 aanmeldingen

23 maart 2022

Model European Parlement

18 maart 2022

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Van maandag tot en met vrijdag kun je ons bellen op 076-5810450 of mail ons op secretariaat@newmancollege.nl.